• ro-flag
  • fr-flag
  • gb-flag

Servicii de Outsourcing

Servicii de Outsourcing

Externalizarea serviciilor este cea mai buna cale de a atinge  obiective variate  apeland la ajutor suplimentar din partea unui partener extern. Expert Promotion Social garanteaza ca toate proiectele vor fi finalizate la timp, ca nu vor depasi bugetul alocat si că vor fi derulate la cele mai inalte standarde de calitate si expertiza.

Capacitatea companiei Expert Promotion Social de a coordona diverse proiecte fara eroare a fost confirmata in planul de asigurare a calitatii produselor.

Recunoscuta pentru abilitatea de a gestiona proiecte, Expert Promotion Social a aplicat planul de asigurare a calitatii produselor in elaborarea pachetelor sale de servicii si poate da asigurari in ceea ce priveste:

Rezultatele Termenele de finalizare Monitorizare  si analiza rezultatelor Garantiile privind productia Posibilitatea asigurarii serviciilor de intretinere si upgrade

Expert Promotion Social respecta intotdeauna cerintele exprese ale clientilor sai si investeste in adaptarea serviciilor sale la viziunea si nevoile clientului. Acest nou tip de parteneriat este flexibil si transparent, oferind clientului posibilitatea de a detine controlul asupra proiectului, de a lua alte decizii sau de a incorpora inovatiile si ideile sugerate de Expert Promotion Social.